Thursday, April 30, 2009

our last gathering...


semalam april 30, safa,syira,zati aku, k.wan, k.fiza, k.akmi n k.izan ade wat mini jamuan di tasik varsiti...
memang kami amik part untuk sponsor makanan masing2...seronok gak wat cmne...dapat eratkan silaturrahim...hihihi








yummi....ni plak salah satu dari pizza yg aku n syira sponsor...nmpk sedap kan?bukan nmpk je tapi memang sedap...mula2 skali kitorg mkn pizza ni la...huhuhu...




then kitorg pun makan kfc yg di sponsor oleh k. fiza n k. izan plak...yg bestnye, sorg bole amik 2 ketul...tapi bagi sesapa yg masih belum kenyang bole la nak amik 3 ketul...huhuhu...time mkn ni suma diam je....pasal ade yg dah kenyang..hahahah...

dah habis makan kfc, kitorg jump makan kek yang sedap.huhu...kek ni memang menarik perhatian suma org kat situ...tadaa.....nila kek tu...


lepas tu kitorg pun makan la dengan penuh selera...
air ( jus tembikai) n puding di sponsor oleh k.wan n k.akmi...
sedap jugak la...tapi puding dah xle nak masuk....tunggu mlm baru mkn cadangnya...huhuhu....

lepas tu, habis makan suma sibuk berposing...hihihi..ni memang perkara wajib yg mesti dilakukan...
jom tgk gmbar2 yg sempat aku upload kat sini....






ha...tula antara gmbar kitorg...menarik coz baju kitorg colourful...hihihi

hm,,aku rasa nak cite tu je...
kla..chow cin cau...........

1 comment:

  1. hope our friendship never dies!!

    ReplyDelete