Wednesday, April 1, 2009

ponteng klas..

ades...
pepagi ni tetiba malas nak bangun awal2...malas nak mandi lagi...
last2 aku sambung je tdo smpai la safa dtg ajak g breakfast...
di sbbkan xda mood nak mkn, aku lepak jap then trus mandi...

ayoyo..
klas stat kul 9, aku baru pas mndi.mana sempat nk gi dah..
xpela, lagi pun ni 1st time aku ponteng klas tu...
sian lecturer tu...hahaha...sori Dr.

then aku pun menyambung la latihan2 math...
sampai le mkn tengah hari...
pastu dah xde keje aku pun bukak la fster...
bestnye..someone bg ym dia..
pasni aku xde mslh la nak tau pasal ubat2 ni coz dia seorg pelajar perubatan UM...
nanti kita chat sesama k..

hihii...
lagi satu blok aku skrg tgh ade org baiki ape benda ntah...ganggu je keje2 aku nak main air kat pantri..hahaha...

xde pe nak cite lagi...
maybe 4 a few days ni aku stopkan dulu blog2 ni coz im going home this week...
miss my mom alot...

mak..
nak makan ayam masak cili api...xsabar nak menjelaskan my siblings ngan aksi2 manja aku bersama my lovely mom...aha...boleh tido same2 ngan mak...cyg mak...muah...

kla, chow cin cau...

1 comment:

  1. eleh..SI ANAK MANJA...hehe...asyik balik umah...hehe...

    ReplyDelete